Φροντιστήρια Σύγχρονο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2106000682

EMAIL

info@synchrono.gr

2106000682

Οι επιτυχόντες του 2024 είπαν…

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές μας που πραγματοποίησαν το όνειρό τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τo 2024. Ευχόμαστε στους απόφοιτους του 2024 καλή επιτυχία στις σπουδές τους, θα τους σκεφτόμαστε πάντα με υπερηφάνεια και συγκίνηση και θα χαιρόμαστε για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους.

MariaGonei Γονεή Μαρία: Λαμβάνοντας τα αποτελέσματα των Πανελληνίων, η ανακούφιση που αισθάνθηκα ήταν μεγάλη. Συγκινημένη συνειδητοποίησα ότι μια τόσο δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η προσπάθειά μου στέφθηκε με επιτυχία! Στο ταξίδι αυτό σημαντικοί αρωγοί μου στάθηκαν οι καθηγητές του Συγχρόνου που, με την εμπειρία τους, με προετοίμασαν κατάλληλα και με ενθάρρυναν. Τώρα μπορώ να απολαύσω το καλοκαίρι μου ήρεμα και ξέγνοιαστα!!!
GoniSophia Γκόνη Σοφία: Ευχαριστώ πολύ όλο το team του φροντιστηρίου για την αμέριστη στήριξη μαθησιακά και ψυχολογικά ήταν ένα σκαλοπάτι προς τον δρόμο για την επιτυχία!!!
StathisDimitris Στάθης Δημήτρης: Περάσαμε αξέχαστες στιγμές. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!
ManiaKioulou Κιούλου Μάνια: Μπορεί να ήταν ένας απαιτητικός αγώνας αυτός των Πανελληνίων αλλά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την βοήθεια και την στήριξη των καθηγητών μας. Όταν εμπιστεύεσαι ανθρώπους με εμπειρία το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρα να δικαιώσει τους κόπους σου. Σας ευχαριστώ γιατί μαζί κάναμε πραγματικότητα  το “όνειρο”!
VassiaXenogianni Ξενογιάννη Βάσια: 3 χρόνια φοίτησα στο Σύγχρονο, 3 χρόνια γεμάτα χαρές, λύπες, συγκινήσεις και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. Τα δύσκολα αυτά χρόνια της αδιάκοπης μελέτης και προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές κατάφεραν να ομορφύνουν οι καθηγητές του Συγχρόνου μετατρέποντας μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου σε ένα όμορφο ταξίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα τους ξεχωριστά για την αναντικατάστατη μαθησιακή αλλά και ψυχολογική στήριξη που μου πρόσφεραν. Το ταξίδι των Πανελλαδικών έληξε αισίως καθώς πέτυχα τον στόχο μου, τη Νομική Αθηνών. Την επιτυχία μου αφιερώνω σε εκείνους, που πλέον αισθάνομαι σαν μια δεύτερη οικογένεια.
AlexandrosRois Ρόης Αλέξανδρος: Σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική περίοδο της ζωής μου όπως ήταν οι Πανελλήνιες χαίρομαι που στάθηκε δίπλα μου η οικογένεια του Συγχρόνου. Άριστοι καθηγητές και ακόμα καλύτεροι άνθρωποι που πίστεψαν σε εμένα όταν εγώ σταμάτησα και με έβλεπαν όχι απλώς σαν έναν ακόμη υποψήφιο αλλά σαν ένα μοναδικό άνθρωπο με όνειρα και φιλοδοξίες τα οποία με βοήθησαν να πραγματοποιήσω.
ElenaPatsoura Πατσούρα Έλενα: Μέσα σε μια θάλασσα συναισθημάτων, απογοήτευσης, κούρασης και  άγχους  ήρθε η πολυπόθητη επιτυχία. Συνοδοιπόροι  στάθηκαν οι καθηγητές του σύγχρονου, καθοδηγητές μας και υποστηρικτές μας σε όλη την διάρκεια του κοπιαστικού αυτού αγώνα. Ευχαριστούμε πολύ!

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

Φροντιστήρια
Αγ. Παρασκευής / Παλλήνης / Γλυκών Νερών