Φροντιστήρια Σύγχρονο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2106000682

EMAIL

info@synchrono.gr

2106000682

Κοντά στους Ομογενείς

Με πολυετή διδακτική εμπειρία και αίσθηση ευθύνης είμαστε κοντά στους Έλληνες μαθητές του Εξωτερικού οργανώνοντας άρτια την προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες εξετάσεις είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως.

Είμαστε κοντά τους προσφέροντας πολυεπίπεδη και αποτελεσματική υποστήριξη.

«Κάνουμε τη διαφορά» στην εκπαιδευτική πορεία των Ελλήνων μαθητών του εξωτερικού που μπαίνουν στην τάξη μας.

Οι μαθητές 

αισθάνονται σαν στο σπίτι τους
αισθάνονται ότι τους σέβονται
αισθάνονται ασφαλείς
αισθάνονται σημαντικοί
δείχνουμε στους μαθητές μας ότι «πιστεύουμε σε αυτούς»…

Για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε καλύτερα, προτείνουμε να κάνετε μία δωρεάν διαγνωστική δοκιμασία στο μάθημα της Νεοελ. Γλώσσας & Λογοτεχνίας, χωρίς κάποια δέσμευση

…με Ιστορία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ίμβρο, ξεκίνησα το σχολείο στην Κωνσταντινούπολη, από όπου συνέχισα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Φιλολογίας.

Το γεγονός αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να λάβω μόρφωση υψηλού επιπέδου και να διδαχτώ από καταπληκτικούς δασκάλους.

Δημιούργησα το δικό μου φροντιστήριο και μαζί με τους συνεργάτες μου είχαμε την τύχη να παρατηρούμε καθημερινά την προσπάθεια και την αγωνία των μαθητών μας (που τους θεωρούσαμε πλέον παιδιά μας) να κατακτήσουν τη γνώση, να ανοίξουν δικό τους δρόμο, να κτίσουν το μέλλον τους. Από τότε αυτή η προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου  εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει και να μας προκαλεί σεβασμό. Κυρίως, όμως, εμένα μου προκαλεί  αυτή την αίσθηση της ευθύνης που μόνο ένας δάσκαλος μπορεί (ή έχει την τύχη) να νιώσει. Μια αίσθηση αυξημένης ευθύνης έναντι των Ελλήνων μαθητών του εξωτερικού για μια στοχευμένη προετοιμασία που θα δημιουργήσει δυναμική επιτυχίας.

“Γιατί το ονειρεύτηκα ως παιδί,
το χρειάστηκα ως υποψήφιος,
προσπαθώ να το υλοποιήσω ως  εκπαιδευτικός”

Γ. Καμπούρης

Γενικός Διευθυντής

…με Μέθοδο

Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλέψουμε  μαζί είναι επιτυχία.

Μέθοδος συνεργασίας σε ολιγομελείς ομάδες 3 μαθητών ή εξατομικευμένη προετοιμασία. Ο μαθητής διδάσκεται, εξετάζεται, έχει στη διάθεσή του όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία.

Ο μαθητής συνεργάζεται στενά και αλληλεπιδρά με τον καθηγητή του:

 • χτίζει σχέση εμπιστοσύνης
 • αποκομίζει γνώσεις
 • αναπτύσσει κριτική σκέψη και συνθετική ικανότητα
 • μειώνει το άγχος και το φόβο της αποτυχίας
 • γράφει τη δική του ιστορία επιτυχίας

…με Συμβουλευτική

Πιστεύουμε ότι η επαρκής προετοιμασία του υποψήφιου προαπαιτεί, εκτός από την αναγνώριση του μαθησιακού του τύπου, τη διερεύνηση των πτυχών της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων, των ικανοτήτων, των αξιών και των γνώσεών του.

Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε:

 • διαγνωστικά τεστ γνώσεων, τεστ μαθησιακού τύπου
 • τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού
 • συμβουλευτική διαχείρισης άγχους
«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι τόσο τα γεγονότα που μας αγχώνουν, αλλά η αντίληψη μας για τα γεγονότα αυτά. Αλλάζοντας την αντίληψή μας για τα γεγονότα αυτά, μεταβάλλεται και ο βαθμός του άγχους που βιώνουμε. »

Ασπασία Πασπάλη
Ψυχολόγος παιδοψυχολόγος, επιστημονική διευθύντρια ΔΙΚΕΨΥ

…με Καθηγητές

Οι καθηγητές μας έμπειροι «βρίσκονται πάντα δίπλα στους μαθητές, δίνοντάς τους εφόδια και προσφέροντάς τους διδακτικές εμπειρίες». Δημιουργούν στον Έλληνα μαθητή του εξωτερικού την αίσθηση της ασφάλειας, καθώς τον οδηγούν στη βαθιά κατανόηση των διδακτικών αντικειμένων και την επίλυση όλων των αποριών.

Στο Σύγχρονο ο μαθητής γνωρίζει ότι  Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  αφουγκράζεται τα όνειρά του, μεριμνά για τις απορίες του, επιδιώκει την εξέλιξή του.

…με Βιβλία & εκπαιδευτικό υλικό

Επικαιροποιημένα και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων για τους Έλληνες μαθητές του εξωτερικού.

Το διδακτικό υλικό του φροντιστηρίου παραδίδεται στους μαθητές με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στην καθημερινή εκπαιδευτική μας πρακτική, με οπτικοποίηση του διδακτικού υλικού, χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών και αξιοποιείται μέσω μαθησιακών μεθόδων που είναι προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή.

…με Συνεργασία με τους Γονείς

Η ενεργή συνεργασία γονέων και καθηγητών του φροντιστηρίου είναι σημαντικός παράγοντας όχι μόνο για την μαθησιακή εξέλιξη του μαθητή αλλά και για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

Μια συνεργασία που έχει ως επίκεντρο το μαθητή, τις επιδόσεις του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τον τρόπο μελέτης, την ενίσχυση των δυνατών του σημείων, τη στάση του μπροστά στις εξετάσεις και την επιτυχία του.

Καλλιεργώντας, λοιπόν, τη μεταξύ μας σχέση, επενδύουμε στον ίδιο το μαθητή.

«Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας,
έχουμε το δυναμικό να τα πραγματοποιήσουμε»

…με Επιτυχίες

Ανάμεσα στους μαθητές του Συγχρόνου που άγγιξαν την κορυφή και πέρασαν πρώτοι στη σχολή τους στις κατηγορίες των Ελλήνων του Εξωτερικού

 • Καλλιόπη Σέκερη, 1η Ιατρική Αθήνας
 • Κατερίνα Κουτρά, 1η στη Νομική Αθήνας
 • Άννα-Σοφία Μαυρίδου, Νομική Αθήνας
 • Μελίνα Λέκκου, 1η Ψυχολογία Αθήνας ΕΚΠΑ
 • Νίκος Σκαρτσάνης, 1ος Ιατρική Πάτρας
 • Αθηνά Παπαχρήστου, Ιατρική Αθήνας
 • Αναστασία Παπαδημητρίου, Κτηνιατρική

Όσο ψηλότερα φτάνεις στα άκρα των ορίων σου, τόσο τα όριά σου θα μεγαλώσουν

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

Φροντιστήρια
Αγ. Παρασκευής / Παλλήνης / Γλυκών Νερών