Οι επιτυχίες μας

Είναι απίστευτο πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις όταν κάποιος πιστεύει σε σένα!

Υποψήφιοι που κόπιασαν και διέπρεψαν.

Υψηλές βαθμολογίες που  δίνουν  τη δυνατότητα εισαγωγής στις πρώτες  σχολές πετυχαίνουν οι μαθητές μας συνεχίζοντας την παράδοση ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ του φροντιστηρίου μας.

Επιλογη επιτυχiας

Z

Τριπλάσιο ποσοστό αριστούχων στις Πανελλαδικές συγκριτικά με το αντίστοιχο εθνικό ποσοστό

Z

8 στους 10 μαθητές εισάγονται σε κορυφαίες σχολές της Αθήνας.

Σύγχρονο: το φροντιστήριο των επιτυχιών.

  8/10 σε κορυφαίες σχολές. Δείτε τις λίστες των επιτυχόντων μας:

   Το 98% είναι ένα ποσοστό επιτυχίας που φτιάχνουμε μαζί!

   Ιστορίες  Έμπνευσης

   Κανείς δεν έμαθε μιλώντας, όλοι μαθαίνουν ακούγοντας.
   Εάν επιλογή σου, και όνειρό σου είναι να πετύχεις και συ, άκου τους επιτυχημένους και εμπνεύσου….

   Ο πρώτος των πρώτων

   Ο Κ.Δ., με την αξεπέραστη επίδοση των 19.968 μορίων που συγκέντρωσε, δήλωσε:

   "Για την επιτυχή υπέρβαση του σκοπέλου των Πανελλαδικών Εξετάσεων δεν αρκεί η μονοδιάστατη αξιωματική παραδοχή του “labor omnia vincit improbus”. Η προσωπική προσπάθεια και η συστηματική μελέτη συνδυάζονται με τον επαγγελματισμό, την αγάπη και το κύρος της μεγάλης οικογένειας του Συγχρόνου, συστατικά που κατοχυρώνουν την ανεμπόδιστη πορεία προς την επιτυχία."

   Γεώργα Νάνσυ

   Το Σύγχρονο ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα! Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα δύο χρόνια και τους καθηγητές του φροντιστηρίου που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια σαν οικογένεια και χωρίς τους οποίους δε θα είχαμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μεθοδικότητα και το σύστημα του φροντιστηρίου από κοινού με την αγάπη και την αισιοδοξία που μας περιέβαλε αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας!

   Χασουράκης Εμμανουήλ

   Μια μοναδική μαθητική εμπειρία.

   Η αγάπη, η στοργή και φυσικά η εξαιρετική διδασκαλία, ήταν τα συστατικά που οδήγησαν όλους εμάς, την οικογένεια του Συγχρόνου, στην κορυφή της επιτυχίας. Σας ευχαριστώ εκ βαθέων καρδίας που με βοηθήσατε να πετύχω τον στόχο μου και να ανελιχθώ ως άνθρωπος

   Μακροδημήτρη Ελένη

   Στα δύο αυτά χρόνια προετοιμασίας, το Σύγχρονο υπήρξε ένα αναπόσπαστο και υπέροχο κομμάτι. Είναι αναμφίβολο ότι η προετοιμασία αυτή ήταν δύσκολη, η οικογένεια ωστόσο του Συγχρόνου στάθηκε δίπλα μας, πιστεύοντας σε εμάς και τα όνειρά μας. Οι καθηγητές μας, συνδύασαν τη μεθοδικότητα με αξέχαστες στιγμές γέλιου, που δρούσαν ως οι καλύτερες δυνατές αποδράσεις από το κοπιώδες διάβασμα. Έτσι, η πορεία αυτή δεν υπήρξε απλώς εγγυητής της επιτυχίας μας, αλλά μια συνολική διαδικασία στην οποία δεν μπορούμε παρά να χαμογελάσουμε.

   Κιτρομηλίδη Ελένη

   Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους που με στήριξαν και με ενέπνευσαν!!! Ο καθένας, με τόσο διαφορετικό τρόπο, συνέβαλε στο να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Σας θαυμάζω όλους για τις γνώσεις σας και για την υπομονή που δείξατε όλο αυτό το διάστημα.