Φροντιστήρια Σύγχρονο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2106000682

EMAIL

info@synchrono.gr

2106000682

Οι επιτυχίες μας

Είναι απίστευτο πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις όταν κάποιος πιστεύει σε σένα!

Υποψήφιοι που κόπιασαν και διέπρεψαν.

Υψηλές βαθμολογίες που  δίνουν  τη δυνατότητα εισαγωγής στις πρώτες  σχολές πετυχαίνουν οι μαθητές μας συνεχίζοντας την παράδοση ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ του φροντιστηρίου μας.

Επιλογη επιτυχiας

Z
Τριπλάσιο ποσοστό αριστούχων στις Πανελλαδικές συγκριτικά με το αντίστοιχο εθνικό ποσοστό
Z
8 στους 10 μαθητές εισάγονται σε κορυφαίες σχολές της Αθήνας.

Σύγχρονο: το φροντιστήριο των επιτυχιών.

Δείτε τους επιτυχόντες μας!

Το 98% είναι ένα ποσοστό επιτυχίας που φτιάχνουμε μαζί!

Ιστορίες  Έμπνευσης

Κανείς δεν έμαθε μιλώντας, όλοι μαθαίνουν ακούγοντας.
Εάν επιλογή σου, και όνειρό σου είναι να πετύχεις και συ, άκου τους επιτυχημένους και εμπνεύσου….

Ο πρώτος των πρώτων

Ο Κ.Δ., με την αξεπέραστη επίδοση των 19.968 μορίων που συγκέντρωσε, δήλωσε:

"Για την επιτυχή υπέρβαση του σκοπέλου των Πανελλαδικών Εξετάσεων δεν αρκεί η μονοδιάστατη αξιωματική παραδοχή του “labor omnia vincit improbus”. Η προσωπική προσπάθεια και η συστηματική μελέτη συνδυάζονται με τον επαγγελματισμό, την αγάπη και το κύρος της μεγάλης οικογένειας του Συγχρόνου, συστατικά που κατοχυρώνουν την ανεμπόδιστη πορεία προς την επιτυχία."

Γεώργα Νάνσυ

Το Σύγχρονο ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα! Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα δύο χρόνια και τους καθηγητές του φροντιστηρίου που μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια σαν οικογένεια και χωρίς τους οποίους δε θα είχαμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μεθοδικότητα και το σύστημα του φροντιστηρίου από κοινού με την αγάπη και την αισιοδοξία που μας περιέβαλε αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας!

Χασουράκης Εμμανουήλ

Μια μοναδική μαθητική εμπειρία.

Η αγάπη, η στοργή και φυσικά η εξαιρετική διδασκαλία, ήταν τα συστατικά που οδήγησαν όλους εμάς, την οικογένεια του Συγχρόνου, στην κορυφή της επιτυχίας. Σας ευχαριστώ εκ βαθέων καρδίας που με βοηθήσατε να πετύχω τον στόχο μου και να ανελιχθώ ως άνθρωπος

Μακροδημήτρη Ελένη

Στα δύο αυτά χρόνια προετοιμασίας, το Σύγχρονο υπήρξε ένα αναπόσπαστο και υπέροχο κομμάτι. Είναι αναμφίβολο ότι η προετοιμασία αυτή ήταν δύσκολη, η οικογένεια ωστόσο του Συγχρόνου στάθηκε δίπλα μας, πιστεύοντας σε εμάς και τα όνειρά μας. Οι καθηγητές μας, συνδύασαν τη μεθοδικότητα με αξέχαστες στιγμές γέλιου, που δρούσαν ως οι καλύτερες δυνατές αποδράσεις από το κοπιώδες διάβασμα. Έτσι, η πορεία αυτή δεν υπήρξε απλώς εγγυητής της επιτυχίας μας, αλλά μια συνολική διαδικασία στην οποία δεν μπορούμε παρά να χαμογελάσουμε.

Κιτρομηλίδη Ελένη

Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους που με στήριξαν και με ενέπνευσαν!!! Ο καθένας, με τόσο διαφορετικό τρόπο, συνέβαλε στο να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Σας θαυμάζω όλους για τις γνώσεις σας και για την υπομονή που δείξατε όλο αυτό το διάστημα.

Αγγελάκη Δέσποινα

Σε κάθε δοκιμασία της ζωής σημαντικός κρίνεται ο στόχος αλλά και ολόκληρο το ταξίδι. Παρά τους  "ζοφερούς" καιρούς του 2020, εμείς δεθήκαμε και περάσαμε πανέμορφα. Ήμασταν μαζί ακόμα και Τσικνοπέμπτη! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους καθηγητές  για τη συμπαράσταση. Εκτός από τα πνευματικά εφόδια, κατορθώσατε να μας δείξετε τί πραγματικά σημαίνει "δάσκαλος"! Ήσασταν παρόντες και υπέροχοι σε κάθε δύσκολη στιγμή!!!

Χανδάνου Ανδριάννα

Μια δύσκολη αλλά συγχρόνως δημιουργική διετία προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Ο προσωπικός αγώνας σε συνδυασμό με τη βοήθεια και το φιλικό περιβάλλον του Συγχρόνου λειτούργησαν καθοριστικά για την επιτυχία. Οι υποστηρικτικοί καθηγητές, με την κατανόηση και την αγάπη για τη δουλειά τους και οι εξαιρετικοί συμμαθητές έγιναν πλέον μια αγαπημένη οικογένεια που θα μου μείνει αξέχαστη. Σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για την αγάπη και τη μοναδικότητάς σας!

Εμμανουήλ Πετρουλάκης

Η αδιάλειπτη αναζήτηση του καλύτερου απαιτεί ανυπολόγιστες θυσίες. Κάθε βήμα οδηγεί στο επόμενο, το πληρέστερο. Το Σύγχρονο αποτελεί το υπέρτατο βήμα, την κορύφωση στην προσπάθεια μας να χτίσουμε το μέλλον μας. Μαζί περάσαμε 2 κοπιώδη χρόνια, το οποία όμως άξιζαν και με το παραπάνω, αφού μας επέτρεψαν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε προς πολυάριθμες κατευθύνσεις.

Τσιγάνη Λίνα

Έπειτα από 2 χρόνια φεύγω από το ΣΥΓΧΡΟΝΟ  γεμάτη αναμνήσεις, εμπειρίες και έντονα συναισθήματα. Στην πιο "δύσκολη" περίοδο της σχολικής μας ζωής μας σταθήκατε σαν δεύτεροι γονείς, μοιραζόσασταν τις ανησυχίες μας και τους φόβους μας και μας εμψυχώνατε πάντα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Νεφέλη Βρεττού

Μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός πως τελείωσε αυτός ο δύσκολος αγώνας. Αν και δύσκολος, με τη δική μου προσπάθεια και τη δική σας καθοδήγηση και συνεργασίας, έγινε συναρπαστικός. Το φροντιστήριο μετατράπηκε σε οικογένεια, οι καθηγητές σε "προπονητές" και οι συμμαθητές σε συναγωνιστές. Κάθε καθηγητής με τη δική του προσωπικότητα και γνώση με βοήθησε να γίνω καλύτερη και γι αυτό σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά. Εσείς αντέξατε τη γκρίνια μου, με βοηθήσατε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, να ξεπεράσω τις ανασφάλειές μου και κυρίως να πετύχω τον στόχο μου. Έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ για όλα!

Γεωργίου Νικολέττα

Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία μου στο σύγχρονο ήταν ιδιαίτερη. Δεν περίμενα ποτέ το προσωπικό ενός φροντιστηρίου να με "αγκαλιάσει" έτσι και να μου γίνει οικογένεια.  Νιώθω ευγνώμων που είχα ανθρώπους δίπλα μου που πίστεψαν σε μένα και αφοσιώθηκαν πλήρως, ώστε κάθε μέρα να πηγαίνω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου. Σας ευχαριστώ!

Όλγα Σαμαρά

"Είμαι ευγνώμων που στην δύσκολη εμπειρία των πανελληνίων είχα δίπλα μου τη ζεστή οικογένεια του σύγχρονου, ανθρώπους συμπαραστατικούς και εμπνευσμένους που δεν σταμάτησαν να πιστεύουν σε μενα όταν εγώ σταματούσα."

Κυρτσόγλου Δήμητρα

Κατά τη διάρκεια του δύσκολου αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων χρειάζεσαι τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε στηρίζουν και θα σε καθοδηγούν. Στο Σύγχρονο βρήκα τους ανθρώπους αυτούς... Τους ευχαριστώ πολύ!