Ιστορία μας,
η Εξέλιξη

Το Σύγχρονο συμπληρώνει 36 χρόνια ιστορίας και επιτυχημένης πορείας στο χώρο  εκπαίδευσης παραμένοντας διαχρονικά μια απολύτως αξιόπιστη επιλογή προετοιμασίας για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Πρωταγωνιστές στην προσπάθεια αυτή είναι οι μαθητές. Έχουν όμως ανάγκη από υποστήριξη που θα τους εξασφαλίσει πρόοδο, διάκριση και την τελική ευόδωση των στόχων τους.

Το Σύγχρονο γεννήθηκε από τη δημιουργική διάθεση εξαιρετικών φίλων και αφοσιωμένων καθηγητών που σκέφτηκαν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους για την εκπαίδευση.

Στη μακρόχρονη αυτή διαδρομή εκπαιδευτικής παράδοσης οι σημαντικότεροι σταθμοί είναι:

1988

Η ιστορία ξεκινά στην Κάνιγγος.
Στο γνωστό φροντιστηριότοπο εκείνης της εποχής ιδρύεται ο πρώτος εκπαιδευτικός μας χώρος.

1988
1998

Το Σύγχρονο στα Βόρεια και Νότια Προάστια, Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα.

1998
2004 & 2006

Το Σύγχρονο στην Ανατολική Αττική, Γλυκά Νερά και Παλλήνη.

2004 & 2006
2019

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία μετάβασης των μαθητών στο κέντρο, το Σύγχρονο από την πλατεία Κάνιγγος μεταστεγάζεται στα Δυτικά Προάστια, στην καρδιά του Περιστερίου.

2019

Κληρονομιά και συνέχεια της ιστορίας μας είναι οι περισσότεροι από 20.000 μαθητές του Συγχρόνου που πέτυχαν προσωπική καταξίωση, ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία.

Και συνεχίζουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, με την ίδια διάθεση δημιουργίας και με το ίδιο πάντα όραμα και στόχο, να αφουγκραζόμαστε τα όνειρα των μαθητών μας και να τους βοηθάμε να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας.